Gründer og fallskjermhopper Kristina om startup-livet

Daglig leder i TreatMe, Kristina (27), deler sine beste gründertips og hva hun ville fortalt seg selv som femtenåring. En inspirerende dame med bein i nesa.

kristina treatme Av: Elise Hisdal Johannessen
Foto: Privat

Vi sitter i den lune atmosfæren på Kulturhuset. Klokken er 12 og blåmandagen blir ikke så blå lengre i det en livlig og smilende Kristina kommer inn.

Kristina starter med å fortelle litt om hvem hun er.

– Jeg vil si jeg er en jente med ståpåvilje. Jeg gir meg ikke, på både godt og vondt. Jeg er også ganske sta. Når jeg først har sett for meg noe, så skal det skje. Har ofte fått spørsmål fra familie og venner om “er det så lurt da?”, men jeg gjør det uansett for jeg klarer ikke å la være når jeg først har fått en idé. Jeg har lært at alle trenger ikke gjøre akkurat det samme, du kan fint gå litt mot strømmen. Jeg er også en spontan person som elsker utfordringer.

Hun har en stor lidenskap for entreprenørskap. Noe som har vært en del av henne hele livet.

– Det er det kuleste jeg vet om. Det å skape ting selv, det finnes ikke noe bedre. Jeg har vært sånn helt siden jeg var liten. Da jeg drømte om å starte min egen klesbutikk. Når jeg var 16 år startet foreldrene mine egen business, som jeg hjalp litt til med her og der. Det gjorde meg veldig nysgjerrig på gründer-verden.

13700088_10157224138645253_5581084706962291748_n

Ved-siden av dette har hun en stor interesse for skjønnhet og velvære. Det var her hun og kollegaen sin Bjørn Kalkdijk så et tydelig hull i markedet og TreatMe ble til.

– Det å kunne kombinere skjønnhet og velvære sammen med entreprenørskap er jo helt perfekt.

Startupverden byr på mange muligheter, men også mange utfordringer. Det er ikke alltid man har et kontor, og dagene blir ofte brukt på cafeer eller hjemme. Hverdagen har derfor stor variasjon.

«Drit i hva alle andre tenker! Enkelt og greit.»

– Det er en berg og dalbane. Opp og ned hele tiden. Det morsomste ved en startup er når man får til en deal. Det er en god følelse det! Jeg savner til tider det å ha et kontor, men så lenge man er pro-aktiv og strukturert så klarer man seg helt fint. Jeg sitter mye på Mesh for eksempel!

Hva ville hun fortalt seg selv som femtenåring? Det tar henne ikke lang tid å svare på dette.

– Drit i hva alle andre tenker! Enkelt og greit.

Kristina har opparbeidet seg mye erfaring gjennom årene. Det er mange som kunne tenke seg å starte noe eget. Hun deler derfor sine beste råd.

– Bare gjøre det! Opparbeid deg riktig kompetanse og få deg et team som har forskjellige kunnskaper som matcher hverandre. Kontakt folk du aldri tror vil svare deg. Som Anita Traaseth sier; “dere kommer til å få 100 nei før dere får et ja”. Det er helt sant, men det utrolige kan skje hvis du bare er tålmodig og ikke gir opp. Ha passion for det du driver med.

Kristina startet med fallskjermhopping i mai. Noe hun sammenligner med startupverden.

– Det er helt fantastisk! Det er jo så deilig å få mestringsfølelsen. Du hopper ut av flyet og bare “shit, man klarer jo ting man tror man egentlig ikke tør, det er jo ikke så skummelt”. Litt som i startupverden. Du hopper ut i det og innser at du kan få til det du vil.

Vil du vite mer om hva TreatMe er? Sjekk det ut her.

12 Comments

Add Yours
 1. 4
  Colby

  I simply couldn’t depart your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard information an individual supply to your guests? Is going to be again incessantly in order to check up on new posts

 2. 6
  رگ

  You’re totally right! I really enjoyed reading this article and I will return for more immediately. My own internet site is on the subject of full movies online, you might take a glance if you are interested in this.

 3. 7
  Domenic Mcdill

  Simply wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is simply nice and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

 4. 8
  Ginekolog londyn

  Hello there! This is my very first reply on your website so I really wanted to give a quick hello and tell you I truly enjoy reading your posts. Can you suggest any other blogs which cover family dental care? I am likewise extremely fascinated with this thing! Thank you!

 5. 9
  Phen375 Avis

  Instead of counting the reps as you do them, start your count the total reps and count down. This helps to shorten your workouts and makes them simpler as you are thinking in smaller amounts.

 6. 11
  ganesh chaturthi

  Hello! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 7. 12
  همه می دانند

  Thanks a bunch for this amazing posting! I seriously liked it.I’ll be sure to take note of your page and definitely will return very soon. I wish to suggest you to ultimately continue your great writing, even comment on free full movies also, have a superb evening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *